LCHF svinemørbrad med tranebær fyld
Prøv denne saftige og super lækre opskrift på svinemørbrad, som vi har fyldt med en blanding af champignoner og tranebær. Det er en lækker og meget nem ret, som passer perfekt som hovedret til familien, eller til gæsterne. For at holde sammen på svinemørbraden, har vi bundet den sammen med parmaskinke, som både holder alt det lækre fyld inde, men det gør også at alt saften fra både fyld og kød bliver bevaret, så du får et saftigt stykke kød med masser af smag.
- 600g svinemørbrad
- 200g tranebær
- 150g champignoner
- 150g parmaskinke i skiver
- Tænd ovnen på 200 grader
- Skyld champignoner og tranebær, og skær dem ud i små stykker
- Rens svinemørbraden, og skær den langs midten, for at gøre plads til fyldet
- Fyld champignoner og tranebær i svinemørbraden, og vikl parmaskinken rundt om
- Kom det i ovnen i ca. 30-40min