Hjem » LCHF » Brasede kål i karry med løg og hvidløg

Brasede kål i karry med løg og hvidløg

Brasede kål i karry med løg og hvidløg

Brasede kål i karry med løg og hvidløg

På LCHF spiser du sikkert mange kødretter, bøffer og lignende.

For at holde det spædende og samtidig sundt, er det vigtigt med en masse lækkert tilbehør.

Der er rigtig mange lækre og nemme måder du kan lave LCHF tilbehør på.

Her kommer en super nem og lækker udgave med forskelligt kål, karry, løg og hvidløg.

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  1. Fjern de yderste blade på kålene
  2. Skær kålen ud i passende stykker – jo mindre jo nemmere på panden
  3. Skær løg og hvidløg ud
  4. Smelt smør eller Kokos-olien på panden – kom karryen på panden og kog den op med fedtstoffet
  5. Når karryen er kogt op med fedtstoffet på panden tilsættes kål og løg.
  6. Det hele steges nu på panden og vendes jævnligt.

Her en en perfekt tilbehørs-ret til noget lækkert kød, fugl eller måske vildt.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Resumé
Opskrift
Brasede kål i karry med løg og hvidløg
Udgivet
Bagetid:
Bruger Vurdering
31star1star1stargraygray Based on 3 Review(s)

Tjek også

Hurtig og nem LCHF aftensmad

Hurtig og nem LCHF aftensmad

Hurtig og nem LCHF aftensmad Aftensmaden skal nogen gange gå stærkt, også på LCHF. Her …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *