Brasede kål i karry med løg og hvidløg
På LCHF spiser du sikkert mange kødretter, bøffer og lignende.
For at holde det spædende og samtidig sundt, er det vigtigt med en masse lækkert tilbehør.
Der er rigtig mange lækre og nemme måder du kan lave LCHF tilbehør på.
Her kommer en super nem og lækker udgave med forskelligt kål, karry, løg og hvidløg.
Det skal du bruge:
- Spidskål
- Hvidkål
- Hvide løg
- Hvidløg
- Karry
- Smør eller kokos-olie uden smag
Sådan gør du:
- Fjern de yderste blade på kålene
- Skær kålen ud i passende stykker – jo mindre jo nemmere på panden
- Skær løg og hvidløg ud
- Smelt smør eller Kokos-olien på panden – kom karryen på panden og kog den op med fedtstoffet
- Når karryen er kogt op med fedtstoffet på panden tilsættes kål og løg.
- Det hele steges nu på panden og vendes jævnligt.
Her en en perfekt tilbehørs-ret til noget lækkert kød, fugl eller måske vildt.
Resumé
Opskrift
Brasede kål i karry med løg og hvidløg
Udgivet
Bagetid:
Bruger Vurdering
4 Review(s) Based on