Hjem » Opskrifter » Aftensmad » Blomkålspizza

Blomkålspizza

Vi har lavet en opskrift på lækker hjemmelavet blomkålspizza, helt fri for mel og sukker mm. Pizzaen er lave på en blomkålsbund, og kan toppes med lige det du har lyst til. LCHF er altså ikke kedeligt, hvis man bare er lidt kreativ i køkkenet, så kan man lave stort set alle favoritretterne uden at bruge ingredienser som er skadelige for kroppen.

Blomkål kan godt have en lidt bitter smag, men når det er blendet og bagt med de forskellige ingredienser, som her, så smager det helt anderledes. Det smager ikke præcis som en pizza fra dit lokale pizzeria, men det er meget tæt på. Denne opskrift kommer så tæt på en sprød bund som muligt, og så smager det himmelsk.

Skærmbillede 2016-08-11 kl. 14.53.58

Til 4 pers.

Tilberedningstid: 45min

  • BLOMKÅLSBUND:
  • 1 helt blomkålshoved
  • 4 æg
  • 1 spsk loppefrøskaller
  • 1 håndfuld revet ost
  • en smule salt

Fyld din favorit topping på din pizza. Vi har f.eks. kommet et lag med tomatsovs på, efterfulgt af en masse forskelligt kødtopping, lidt grønt, og reven ost.

Når pizzaen skal spises, anbefaler vi en lækker hvidløgsolie til at hælde ovenpå. Hak 2 fed hvidløg og bland med 2 spsk olivenolie, lidt salt og eventuelt noget chili. Det smager super lækkert, og det er lige prikken over i’et til denne ret.

Skærmbillede 2016-08-11 kl. 14.54.56

  1. Tænd ovnen på 250 grader
  2. Hak blomkålen groft, og blend i en foodprocessor
  3. Lad blomkålen hvile i kogende vand i ca. 10 – held derefter vandet fra og lad det tøre
  4. Kom resten af ingredienserne i en skål og bland sammen med blomkålen
  5. Fordel dejen ud på en bradepande med bagepapir, og bag i ovnen indtil det er brunt på toppen
  6. Tag bunden ud af ovnen, og lad det hvile i 10 min.
  7. Fyld på med den topping som du ønsker at have på, og bag i ovnen

Blomkålspizza Blomkålspizza Blomkålspizza Blomkålspizza Blomkålspizza

Print Friendly, PDF & Email

Tjek også

Frisk smoothie med bær og ingefær

Her har du en simpel og super lækker opskrift på frisk smoothie med bær og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *