Lækker LCHF omelet med fyld af bacon, cocktailpølser og tomat
Omelet er en LCHF klassiker!
Der er utallige måder at variere sin LCHF omelet på.
En af dem får du her – omelet med fyld af bacon, cocktailpølser og frisk tomat.
Ingredienser:
- 4 stykker bacon
- 100 gram cocktailpølser
- 3 æg
- 10-20 gram smør
- 1 tomat
- Purløg
- Salt og peber efter behov
Sådan gør du.
- Tænd blusset på middelvarme og kom baconen på panden.
- Mens baconen steger skæres pølserne ud i passende små stykker
- Når baconen er sprød, tages den af panden og pølserne steges i fedtet fra baconen.
- Pølserne steges til de er let gyldne
- Mens pølserne steges, piskes de 3 æg sammen – tilsæt salt og peber efter behag.
- Når pølserne er færdige, tages de af og du kommer smør på panden
- Skru blusset ned på lav varme og tilsæt æggemassen – skær tomaten ud mens du venter på at den bliv fast
- Når æggemassen er helt fast tilsættes halvdelen af fyldet midt på og omeletten foldes sammen omkring fyldet.
- Flyt den færdige omelet med fyld over på tallerkenen og pynt med det sidste fyld og frisk-klippet purløg
Resumé
Opskrift
Omelet med fyld af bacon og cocktailpølser
Udgivet