Hurtig LCHF morgenmad med pølser, æg og løg
Her er endnu en hurtig morgenmadsopskrift med en nem omgang velsmagende morgenmad, stykket sammen af rester fra gårsdagens kålpølser.
Ingredienser:
- 3 æg
- 2 kålpølser
- 1 mellem løg
- Salt og peber
- Smør til at stege i
Fremgangsmåde
- Kålpølserne skæres ud i skiver
- Løg skæres ud
- Æggene slåes ud på den varme pande med smør
- Pølser og løg tilsættes
- Blandingen vendes hyppigt på panden
- Når æggene har konsistens som almindelige scrambled eggs er du klar til at servere!
Der er så mange af de lækre ting man kan lave som LCHF Hovedret der gør sig rigtig godt som morgenmad dagen efter eller som en lækker madpakke.
Nem LCHF handler om at det skal være nemt og lækkert at leve sundt.
Ved at lave lidt ekstra til aftensmaden gør man det nemmere og hurtigere for sig selv dagen efter, når der skal spises morgenmad eller laves madpakke.
En solid og hurtig LCHF morgenmad som denne er i mange tilfælde nok til at holde dig mæt og energisk indtil aftensmaden.
Det er meget individuelt hvor ofte og hvor meget man har behov for at spise på LCHF og det kræver lidt tid før du ved det med sikkerhed for dit eget vedkommende.
Rigtig mange melder dog tilbage at efter deres foodcravings er forsvundet og sukkeret er kommet ud af systemet falder deres appetit.
Med lækker og hurtig LCHF morgenmad er du i hvert fald på rette spor mod en god dag 🙂

Det er rar med nogen helt nemme lchf retter 🙂 tak for det
hilsen fra Thorfinn