Lækker sprød LCHF bacon-kylling

 

Lækker sprød LCHF bacon-kylling

Lækker sprød LCHF bacon-kylling

 

 

 

Sprød og lækker LCHF bacon-kylling er en let og lækker aftensmad der går til både hverdag og fest.

På billederne her er den vist sammen med vores lækre LCHF ratatouille– En utrolig velsmagende og samtidig sund kombination.

At det så ser fantastisk lækkert ud til lige med er en ekstra bonus 🙂

Ingredienser: (4 personer)

  • 1 pakke kyllinge-filet (500 gram)
  • 1 1/2 pakke bacon        (225 gram)
  • Smør til at stege i          (20g)

Sådan gør du:

  1. Kyllingefilet skæres ud i 12 stykker, det passer med 1 1/2 pakke bacon
  2. Kyllingefilet pakkes ind i bacon, sørg for at det er nogenlunde stramt, så det ikke falder af på panden.
  3. Tænd komfuret på middel varme og lad smørret smelte på panden
  4. Kom de bacon-wrappede kyllingfileter på panden.
  5. De skal have ca. 15 min på panden og vendes hyppigt for at undgå at baconen brænder på.
  6. Kernetemperatur skal være 75 -grader for kylling
  7. Når det ser færdigt ud, som på billederne – så skær en igennem og være sikker på at det er gennemstegt inden servering

Husk altid at være forsigtig når du tilbereder fjerkræ – vær sikker på at du får gennemstegt det.

Hyppig håndvask er som altid en forudsætning når du laver mad 🙂

Vær også opmærksom på at du ikke får krydskontaminering i dit køkken, altså at der kommer f.eks. rå kylling i kontakt med dine grøntsager og lignenede.

For at undgå dette skal du altid bruge forskellige spækbrætter og knive til hhv. kød og grøntsager når du tilbereder mad i dit køkken.

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Resumé
recipe image
Opskrift
Lækker sprød LCHF bacon-kylling
Udgivet

Tjek også

Grønkålssalat med granatæble

Denne salat er så simpel og lækker, og så passer den godt sammen med det …

En Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *